İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

Gastronomi öğrencileri bir başarıya daha imza attı

İstanbul Gelişim Üniversitesi UBYO Gastronomi Bölümü öğrencileri bir başarıya daha imza attı. Son sınıf öğrencisi Aslıhan Mete, Radisson Oteller Grubu’nun Radisson Blu Şişli bünyesinde 7 ay öncesinde başlamış olduğu iş yaşantısında Demi Chef pozisyonuna getirildi.

Radisson Blu Hotel Şişli, şehir merkezinde yer alması sebebi ile oldukça tercih edilen bir konaklama merkezi halinde. Steak’n More dünya mutfağına, Hamdi Restaurant geleneksel Türk mutfağına özgü yiyecekleriyle iki adet birbirinden farklı tarzlarda hizmet sunan Radisson Blue Hotel Şişli’de öğrencileri Aslıhan Mete’nin başarı hikâyesinden duyduğu mutluluğu dile getiren Gastronomi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner, amaç ve hedeflerinin uluslararasılaşmak ve Türk mutfağını dünyada hak ettiği yere taşımak olduğunu ifade etti.

Öğretim Görevlisi Tolgahan Tabak'ın başarılı öğrenci Aslıhan Mete'nin kariyer planlamasında önemli katkısı olduğuna vurgu yapan Tekiner, her öğrencilerinin kendileri için çok değerli olduğunu belirtti.


Gastronomi öğrencileri bir başarıya daha imza attı Eklenme Tarihi: :   23 Ekim 2018 Salı

TEKNOFEST 2025 Kuantum Teknolojileri Yaz...

TEKNOFEST 2025 kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen Kuantum Teknolojileri Y...

Eklenme Tarihi: :   8 Eylül 2025 Pazartesi

Sürdürülebilir Kalite Tescillendi: İGÜ, ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), 28–30 Temmuz 2025 tarihleri arasında T...

Eklenme Tarihi: :   4 Eylül 2025 Perşembe


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS