İstanbul Gelişim Üniversitesi
Gelişim Haber

İGÜ öğrencileri tohum ve yerel ürün şenliğine katıldı

Şile Yeryüzü Pazar'ında 6’ncısı gerçekleştirilen Şile Tohum ve Yerel Ürün Şenliği'nde, Sağlık Kültür ve Spor Daire Başkanlığı, GastroBahçe Kulübü bu sene de yerini aldı.

Herkesin katılımına açık olarak gerçekleştirilen, birçok atölyelerin ve eğitimlerin gerçekleştirildiği etkinlikte şerbet atölyesine katılan, kulüp danışmanlığını Dr. Öğr. Üyesi İsmail Hakkı Tekiner'in yaptığı GastroBahçe Kulübü öğrencileri, endemik bir tür olan sarıkılçık pirincinden pilav ve sütlaç, demirhindi meyvesinden ise şerbet hazırladılar.  

İGÜ öğrencileri tohum ve yerel ürün şenliğine katıldı Eklenme Tarihi: :   21 Kasım 2018 Çarşamba

TEKNOFEST 2025 Kuantum Teknolojileri Yaz...

TEKNOFEST 2025 kapsamında bu yıl ilk kez düzenlenen Kuantum Teknolojileri Y...

Eklenme Tarihi: :   8 Eylül 2025 Pazartesi

Sürdürülebilir Kalite Tescillendi: İGÜ, ...

İstanbul Gelişim Üniversitesi (İGÜ), 28–30 Temmuz 2025 tarihleri arasında T...

Eklenme Tarihi: :   4 Eylül 2025 Perşembe


AQAS AHPGS ABET SGHM
IQD TSE SKS